Begin met de map Deze pc en herhaal de handeling desgewenst voor de daaronder vermelde persoonlijke mappen Afbeeldingen, Bureaublad,Documenten, Downloads, Muziek en Video’s. Raadpleeg de website van de betreffende computerfabrikant om te achterhalen of uw computer compatibel is voor een upgrade naar en ondersteuning van Windows 10. Als u probeert een computer die niet compatibel is met Windows 10 te upgraden, werkt de computer mogelijk niet zoals verwacht.

Hetzelfde kan je overigens doen met een flatline dvd-drive uit een oude laptop. Sluit de externe dvd-drive aan op een usb-poort van je laptop, waarna deze waarschijnlijk direct zal werken nadat de benodigde drivers automatisch zijn geïnstalleerd. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet het geval zijn, surf dan even naar de website van de fabrikant en download de benodigde drivers voor de hardware. Aangezien dit luisterboek meer dan 74 minuten duurt, zijn er meerdere schijven nodig. Wanneer de driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/nec/express5800s70-n8100-9021 eerste cd klaar is, zal Windows Media Player vragen om een nieuwe schijf. Herhaal dit totdat alle bestanden op cd zijn gebrand.

De Back

Dan zou ik zeker meteen even op updates controleren. Deze keer laten we zien hoe je toegang krijgt tot het configuratiescherm en andere locaties waar je allerlei instellingen kunt wijzigen. De links zitten nog steeds in the Configuratiescherm, ze verwijzen nu alleen door naar Instellingen. Omdat de gemiddelde gebruiker/mens moeite heeft met verandering.

  • Een Chrome-extensie voor Windows maakt dat mogelijk.
  • Klik nu bovenin het scherm op “Geschiedenis”.
  • Dit stelt ons in staat om ons ding te blijven doen, terwijl we geen vervelende advertenties hoeven te tonen.

Define Retention Rules nog opties voor het maken van opeenvolgende back-ups. Aangezien schijfruimte nog zelden een probleem is, gaat mijn voorkeur uit naar complete back-ups en schakel ik de getoonde opties zelf altijd uit. Moet schijfruimte worden vrijgemaakt voor een nieuwe back-up, dan wordt automatisch de oudste back-up verwijderd. Ik bepaal echter liever zelf welke back-up naar de prullenbak kan, en schakel de optie Purge the oldest backup set if less than daarom ook altijd uit. Het terugzetten van de back up gaat vrijwel op dezelfde manier.

Kan Geen Video Afspelen In Windows 10?

Als u de bestanden wilt terugzetten, hoef u maar twee bestanden te lokaliseren en daar een controle op uit te voeren. Het gaat dan om de volledige back-up en de differentiële back-up die het laatste gemaakt zijn. Een meer veilige en handige oplossing is om de back-up op een extern station te zetten, bijvoorbeeld een externe harde schijf, een netwerkschijf of een NAS. Deze bieden voldoende opslagcapaciteit om een volledig systeem te back-uppen. U kunt er in de toekomst ook nog meer back-ups op kwijt.

Rip Al Je Dvd’s Op Een Pc

Ga naar de map waarin het bestand staat dat u op de usb-stick wilt zetten. U kunt dan het beste handmatig de gegevens kopiëren van uw PC of laptop naar een externe schijf. Bedenk bijvoorbeeld wat er gebeurt bij brand, dan gaat een externe schijf ook verloren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *